ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για όλες τις παρακάτω περιπτώσεις, έχετε δικαίωμα επιστροφή των προϊόντων που παραλάβατε, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Θα πρέπει το προς επιστροφή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, στην πλήρη και χωρίς φθορές, αρχική του συσκευασία. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία η οποία δε θα πρέπει να έχει καταστραφεί.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από τo eshop μας, στις παρακάτω περιπτώσεις :

ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σε όλες τις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότηταά μας, τα προϊόντα που σας παραδόθηκαν, ήταν άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε. Το λάθος αυτό μπορεί να οφείλετε είτε στην λάθος καταχώρηση της παραγγελίας από το τμήμα πωλήσεων, είτε από λάθος της αποθήκης κατά την συσκευασία της παραγγελίας σας, και σας ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη για αυτό. Στην περίπτωση αυτή όλα τα έξοδα επιστροφής του λάθους προϊόντος και αποστολής του σωστού, βαραίνουν εξ ολοκλήρου την εταιρία μας και οι διαδικασίες παίρνουν απόλυτη προτεραιότητα, για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ

Στην περίπτωση που κάποιο από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος που παραλάβατε, δεν συμφωνεί ουσιαστικά, με τα αναγραφόμενα στο site μας για το προϊόν, έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν αυτό. Στην περίπτωση αυτή όλα τα έξοδα επιστροφής του λάθους προϊόντος και αποστολής του σωστού, βαραίνουν εξολοκλήρου την εταιρία μας και οι διαδικασίες παίρνουν απόλυτη προτεραιότητα, για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από την αρχική σας αγορά και επιστροφή του προϊόντος, και είτε την αγορά άλλου ή άλλων ίδιου τιμήματος, ή μεγαλύτερου με την καταβολή της διαφοράς τιμής, είτε την επιστροφή τις αξίας του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και να είναι σφραγισμένο στην αρχική του συσκευασία. Όλα τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής του προϊόντος βαραίνουν εσάς. Σημειώνεται ότι περιπτώσεις όπου το επιστρεφόμενο προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση δεν μπορεί να επιστραφεί. Εάν για ειδικούς λόγους γίνει δεκτή η επιστροφή τέτοιας περίπτωσης τότε η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να καταβάλλει μέρος του τιμήματος το οποίο θα προσδιορίζεται για την συγκεκριμένη περίπτωση και έπειτα από έλεγχο της κατάστασης του προϊόντος στο κέντρο διανομής μας.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ – ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα μας τα προϊόντα ελέγχονται από το προσωπικό της εταιρίας μας πριν σας αποσταλούν. Παρόλα αυτά στην περίπτωση που το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό, τότε μπορείτε να προβείτε στις παρακάτω ενέργειες.
– Αντικατάσταση με ένα ίδιο καινούργιο προϊόν.
– Αντικατάσταση με ένα άλλο καινούργιο προϊόν ίδιας χρηματικής αξίας.
– Επιστροφή των χρημάτων σας.

Επίσης στην περίπτωση που το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας και να μας αποστείλετε το δέμα . Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία μας.